RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Займуться банками і енергетикою: онлайн-трансляція засідання Ради 5 лютого

У середу, 5 лютого, народні депутати Верховної Ради розглянуть законопроекти, які стосуються внесення змін до деяких законодавчих актів України, що стосуються енергетики та банківської системи.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Народні депутати також повинні розглянути проект закону про внесення змін щодо доступу до інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики

Також в першому читанні розглянуть проект закону про визнання таким, що втратив чинність, Закону України "Про Стройовий статут Збройних Сил України".

Крім цього, буде надано проекти про внесення змін до Закону України Про нотаріат (щодо усунення законодавчих колізій та прогалин) і в деяких законах України щодо права на отримання пенсій окремим категоріям громадян.

Також народні депутати розглянуть проект закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Литовської Республіки про працевлаштування та співпраці в сфері трудової міграції.

Крім того, 5 лютого планується розгляд проекту закону щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки в лісах.

Парламент також розгляне ряд інших змін в Закон України.

Додамо, що третя сесія Верховної Ради ІХ скликання триватиме з 4 лютого по 17 липня 2020 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Рада зробила крок до зменшення числа нардепів до 300 осіб.