RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Екс-глава ОПУ засвітився на розкішному курорті після відставки, фото

Колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан опублікував своє нове фото з відпочинку на Сейшельських островах, куди він, очевидно, відправився відразу після відставки.

Знімок він оприлюднив у себе на сторінці в Facebook.

У підпису до фото він без згадки імен пожартував над амбіціями оточення президента України Володимира Зеленського. Авторський стиль Богдана збережено.

"Друзі дуже скучаю за Вами, не сплю не їм. Вірю, скоро всі Ви будете займатись тим, що Вам подобається", - підписав Богдан фото.

Також він згадав економічну ситуацію в Україні, натякнувши на розрив в державному бюджеті і таким чином пожартував над роботою прем'єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксани Маркарової і керівництва Національного банку.

"Розумію Вам не легко, денег нет, но Вы держитесь!!!", - написав колишній топ-чиновник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пост керівника Офісу Президента України замість Андрія Богдана зайняв Андрій Єрмак - колишній його заступник, який зокрема, відповідав за зовнішню політику, зокрема, домовленості з Кремлем.

Детальніше про призначення Єрмака читайте в матеріалі "Апострофа": Надскладне завдання: як призначення Єрмака вплине на ціну миру на Донбасі.