RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кива заговорив про відставку Рябошапки і осоромився: кумедний момент потрапив на відео

Народний депутат Верховної Ради Ілля Кива в парламенті зробив помилку в прізвищі генерального прокурора Руслана Рябошапки, коли коментував проект про його відставку.

Таку помилку він зробив в коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради.

Представник фракції "Опозиційна платформа - За життя" обрушився з критикою на генерального прокурора і двічі зробив помилку в його прізвищі.

"З першого дня, тоді ще, ми почали збирати підписи за відставку Рябошляпи, який на сьогодні остаточно розвалив правоохоронну систему в Генеральній прокуратурі, провівши якісь реформаторські свої дії, взявши собі непотрібних, непрофесійних заступників, звільнивши величезну кількість людей, знищивши військову прокуратуру . Що він цим домагався, яке його завдання було? В інтересах кого діяв Рябошляпа - ніхто не знає", - зауважив депутат.

Також Кива розповів про своє ставлення до роботи Офісу генерального прокурора під час керівництва Рябошапки, окремо відзначивши його нібито "непрофесійну позицію".

"Чим він запам'ятається на своїй посаді? Покривання злочинців, зливанням кримінальних справ щодо мародерів і звичайно ж ось цією своєю непрофесійною позицією", - зазначив Кива.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат від "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Кива прийшов до Верховної Ради з букетами квітів і почав дарувати їх всім зустрічним жінкам.