RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Майже вирішене питання: ЗМІ розповіли про можливе призначення главою ДПС одіозного Любченка

Одіозний податківець часів Януковича Олексій Любченко може очолити Державну податкову службу після того, як звільнили Сергія Верланова.

Про це повідомляє Telegram-канал "Чорний митар", передає видання "Голос".

"Наші інсайди підтверджують, що на главу податкового відомства таки хочуть протягнути люструваного гросмейстера скруток і відшкодування ПДВ Льошу Любченка. Завдання не з легких, враховуючи його подвиги за часів Януковича. Проте, шанси міністра фінансів Сергія Марченка призначити друга главою ДПС оцінюємо дуже високо . Тепер, єдине, що може зупинити цю спробу захоплення податкової - блокування псевдоконкурсу через суд ", - сказано в повідомленні.

Джерела повідомляють, що відомих корупціонерів часів Януковича-Порошенко, які залишалися в старій ДФС, вже переводять в ДПС і планують призначити на високі посади. Це, наприклад, Наталія Рубан, Олена Антипова, Наталя Калениченко, Микола Чмерук.

"За інформацією від чесних співробітників Мінфіну, фігуранти вже подані до відомства для призначення на високі пости в ДПС. Увага, питання. Чи зможуть вони провалити занижений Марченком план на травень?", - йдеться в повідомленні.

Олексій Любченко вже подав декларацію про доходи як кандидат на пост заступника міністра фінансів.

Олексій Любченко в 1999-2003 роках працював першим заступником голови податкової адміністрації в Кіровоградській області, а з 2003 по 2005 рік очолював податкову адміністрацію Черкаської області. Після цього він став заступником голови Кіровоградської ОДА. У 2009-2011 роках Любченко займав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації. У 2012-2014 роках він був помічником нардепа Віктора Тимошенко. У 2015 році Любченко претендував на пост глави Держфіскальної служби.