RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

VIP-режим для обраних: в Києві друга глави МВС спіймали на порушенні карантину, відео

У розпал карантину колишній народний депутат Ігор Котвицький, якого називають близьким другом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, відвідував готель і заїжджав до ресторану.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

Знімальна група тричі спостерігала, як Ігор Котвицький знаходиться в 5-зірковому готелі Hyatt. Зокрема, тут він зустрічався з народним депутатом і членом комітету ВР з питань бюджету Валерієм Лунченком.

При цьому відразу з готелю машини, якими користуються Котвицький і Лунченко, попрямували в урядовий квартал і звернули в бутик Sanahunt, де розташований також ресторан Sanahunt Lounge.

Лунченко в коментарі журналістам підтвердив, що зустрічався з Котвицьким, однак стверджував, що в ресторан не заходив, а в готелі коротко поспілкувався з ним в холі.

В Hyatt спростували проведення ділових зустрічей в готелі, проте помітили, що "постійні гості" можуть заселитися в готельний номер і приймати не більш ныж одного гостя, про якого попередили заздалегідь.

Крім того, Котвицький під час карантину також регулярно відвідував МВС.

"Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і Ігоря Котвицкая пов'язують давні ділові стосунки. Вони обидва родом з Харкова і обидва були співзасновниками низки спільних підприємств", - підкреслюють журналісти.


У коментарі з приводу своїх зустрічей Ігор Котвицький зазначив, що вже рік не займає ніякої посади, а своє приватне життя він не коментує.

Як раніше повідомляв "Апостроф", столичний ресторан "Велюр" депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка під час карантину відвідують відомі люди.