RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Топ-чиновниця в Україні після гучного секс-скандалу отримала нову посаду

Екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, звільнена з цієї посади після гучного секс-скандалу, стала радницею голови Державного космічного агентства України.

Про це Клітіна написала у Facebook.

"Намагаюся допомогти Космічному агентству залучити допомогу донорів та міжнародних фінансових організацій, щоб реалізувати серію інноваційних проектів. Бачу бажання вивести наш комічний сектор з поступового процесу відмирання через, в першу чергу, корупцію та чиновницьку байдужість менеджерів", - зазначила вона.

Клітіна додала, що після приходу на нову посаду вона відчула опір з боку групи "ненажерливих" депутатів, які хочуть поставити когось "свого", щоб грабувати "Південмаш" та КБ "Південне".

"Ганьба!" - написала радник голови Державного космічного агентства.

Як повідомляв "Апостроф", у листопаді 2019 року Олександра Клітіна потрапила в гучний скандал інтимного характеру. Скандал розгорівся після того, як депутат Антон Поляков у своєму Тelegram-каналі опублікував фрагмент розмови нардепів з "Слуги народу", в якому мова йде про те, що нібито Клітіна отримала свою посаду, надавши послугу інтимного характеру.

В кінці листопада 2019 року в уряді ухвалили рішення звільнити Клітіну з посади заступника міністра інфраструктури.