RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

5 жовтня

Всі новини

У Раді вимагають відставки міністра охорони здоров'я Степанова

У Верховній Раді в понеділок, 27 липня, зареєстрували проект постанови №3938 про звільнення з посади міністра охорони здоров'я України Максима Степанова.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Верховної Ради України.

Проект постанови про звернення Верховної Ради до Кабінету міністрів про звільнення міністра охорони здоров'я Степанова підписали понад 90 народних депутатів з різних фракцій.

Ініціювала відставку міністра фракція "Голос", повідомили в прес-службі партії.

"До цього часу не введено масштабне тестування на коронавірус, а кількість хворих вже перевалила за тисячу осіб в день. Життєво необхідні закупівлі для лікарень продовжують робити волонтери, тоді як Міністерство охорони здоров'я закупило костюми за ціною, що майже вдвічі перевищує ринкову", - заявила народний депутат фракції "Голос", член парламентського комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Ольга Стефанишина.

У фракції вважають, що Степанов заблокував державні закупівлі ліків, що залишить населення без потрібних медикаментів вже восени.

Як повідомляв "Апостроф", на сайті президента України з'явилася петиція з вимогою відставки глави держави Володимира Зеленського. Станом на 17 липня вона набрала необхідну кількість голосів для розгляду - більше 25 тисяч підписів.