RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зеленський представив нового главу Сил спеціальних операцій ЗСУ

У вівторок, 25 серпня, президент Володимир Зеленський змінив командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України, звільнивши з даної посади генерал-лейтенанта Ігора Луньова. Новим командувачем призначено генерал-майора Григорія Галагана.

Про це повідомляє прес-служба президента України.

Указ про призначення Галагана № 358/2020 підписано 25 серпня.

Під час зустрічі з новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ глава держави звернув увагу на те, що в умовах дії перемир’я, яке нині триває, змінилися завдання Операції об’єднаних сил.

"Буде більше провокацій від проросійських бойовиків, тож і командування, і особовий склад ССО мають більше працювати над їхнім недопущенням і превентивними заходами, – наголосив Зеленський. - Також необхідне впровадження більш агресивних заходів протидії викликам, які постають, – адекватно реагувати на провокаційні дії з боку противника".

Також глава держави назвав серед завдань нового командувача ССО продовження розвитку всіх компонентів Сил спеціальних операцій.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 25 серпня, під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.