RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Арестович став спікером української делегації в ТКГ: Кравчук пояснив таке призначення

Військовий оглядач Олексій Арестович призначений радником української делегації в Тристоронньої контактній групі.

Про це він повідомив 28 жовтня на своїй сторінці в Facebook.

"Рішенням глави делегації України для участі в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кравчука (президента України в 1991-1994 рр) я призначений радником делегації з інформаційної політики з повноваженнями" єдиного голосу "щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України. Основна засада моєї діяльності - захист національних інтересів України", - написав Арестович.

Пізніше Кравчук розповів журналістам Telegram-каналу PavlovskyNews, що проти призначення Арестовича "ніхто не заперечував". При цьому його кандидатура обговорювалася близько місяця.

"Арестович не раз демонстрував свою здатність до глибокого інформаційного повідомлення всього, що стосується війни на Донбасі. Людина має свою думку, вона часто спірна в порівнянні з думкою інших людей. Якби вона була не спірна, то одна думка було б у всіх. 300 млн і всі мають одну думку. Це було б чудово. я жартую, звичайно. Але в принципі я ставлюся з повагою до людей, які мають думку, відстоюють її, аргументують і ведуть таку роботу, яка є цікавою. Необхідно, щоб те, що буде писатися, читали. Це ж теж важливо, правильно? "- сказав Кравчук.

Що відомо про Арестович

Народився в Грузії. Випускник Одеського інституту сухопутних військ. Майор запасу. З 1999 по 2005 працював в Головному управлінні розвідки.

Вивчав психологію в російській авторській школі "Людина серед людей", а також теологію в київському інституті святого Томи Аквінського.

Був організатором благодійного фонду для надання психологічної підтримки військовим в зоні АТО (2014-2017).

Працював актором в Київському театрі-студії "Чорний квадрат" і був співорганізатором компанії з виробництва фільмів "Аегіс Филмс".

Знявся в епізодичних ролях в 13 фільмах (2005-2012).

Читайте також на "Апострофі" матеріал про звільнення після скандалу учасника переговорів ТКГ Вітольда Фокіна: Провал з Фокіним: чергова дурість Єрмака або відволікаючий маневр.