RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Стало відомо про підписання підозри САП заступнику глави Офісу президента: всі деталі історії

Заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру у вчиненні корупційних дій.

Про це повідомили джерела "Української правди" в правоохоронних органах, органах прокуратури та Національне антикорупційне бюро.

Резолюція в.о. керівника САП дозволяє детективам НАБУ провести обшуки за місцем роботи в Офісі президента і за місцем проживання Татарова.Затримання при врученні підозри не передбачається.

Нагадаємо, що першу підозру Татарову було виписано 1 грудня, коли стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розслідує справу стосовно його можливої причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа і забудовника Максима Микитася. 14 грудня Печерський суд постановив передати справу Татарова з НАБУ до Державного бюро розслідувань.

Коментуючи можливе вручення йому підозри, в своєму Telegram-каналі заступник глави Офісу президента назвав директора НАБУ Ситника корупціонером і "державним злочинцем, який зводить особисті рахунки".

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник керівника Офісу президента Олег Татаров звернувся до правоохоронних органів через спроби дискредитації його в засобах масової інформації.