RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У керівництві "Слуги народу" відмовчуються щодо питання санкцій Дубинського - ЗМІ

Фракція політичної партії "Слуги народу" 25 січня збирається на засідання, де народні депутати планують обговорити введення США санкцій проти їх колеги Олександра Дубинського. На зустрічі очікують президента Володимира Зеленського.

Про це пише "Обозреватель".

ЗМІ спробували дізнатися у керівництва СН Давида Арахамії і Олександра Корнієнка, що обговорювалося на зустрічі депутатів фракції в Офісі президента щодо санкцій Дубинського, і яким може бути подальший розвиток ситуації. Однак відповіді не було отримано - жоден з депутатів не взяв трубку.

Раніше в чаті фракції "Слуга народу" нардепів зобов'язали перед зустріччю з президентом Зеленським здати телефони в секретаріат.

"Колеги, сподіваюся ви всі пам'ятаєте - сьогодні о 18:00 засідання фракції. У зв'язку з присутністю на фракції перших осіб, вхід в зал з мобільним телефоном та іншими гаджетами заборонений", - сказано в повідомленні.

"У президентській фракції не довіряють власним депутатам - перед зустріччю "слуг" із Зеленським та іншими відповідальними особами всім наказано здати телефони в секретаріат", - пишуть журналісти.

ЗМІ вказує, що керівництво партії "відмовчується від цієї важливої теми і, можливо, боїться обговорення питання Дубинського".