RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Нардеп Скороход здивувала незвичайною зачіскою в Раді: ексклюзивні фото

Народний депутат з групи "Партія "За майбутнє" Анна Скороход, яка не раз привертала увагу своїм зовнішнім виглядом, знову прийшла на засідання парламенту з цікавою зачіскою.

Відповідні фото в Раді зробив фотокореспондент "Апострофа".

Так, нардеп повторила успіх свого недавнього образу і знову заплела своє світле волосся у чотири вільні коси, що починалися від чола. Але якщо минулого разу коси Анни створювали щось на кшталт віночка і об'єднувалися в одну, то цього разу зачіска нардепа завершувалася двома довгими косами.

Варто зауважити, що зачіска надавала Скороход романтичного вигляду і гармонійно пасувала до її костюму. А увага парламентських журналістів до зачіски нардепа немало її потішила - Скороход захоплено розглядала свої фото, опубліковані в мережі, і показувала їх колегам по Раді.

Як повідомляв "Апостроф", лідер політичної сили "Батьківщина" Юлія Тимошенко прийшла на засідання Верховної Ради 17 лютого в досить екстравагантному вбранні. Народний депутат продемонструвала на засіданні яскраву спідницю і черевики на високих підборах. Також традиційно Тимошенко особливу увагу приділила своїй зачісці.

Раніше народний депутат від партії "Слуга народу" Оксана Дмитрієва похвалилася у Верховній Раді стильним вбранням. Вона прийшла в парламент в екстравагантному і яскравому рожевому костюмі - в піджаку і брюках. На ній також білі високі чоботи на шпильці, біла сорочка і чорна маска.