RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

ЗМІ показали любовне листування "Слуги народу" Семінського з помічницею під час засідання Ради

Скандально відомий нардеп "Слуги народу" Олег Семінський під час засідання парламенту вів переписку романтичного характеру зі своєю помічницею у Верховній Раді Катериною Демченко.

Про це пише Обозреватель з посиланням на Цензор.нет.

"Мур-мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу", - написав Олег Семінський. Йому відповіли: "Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе".

Дівчина називає Олега Семінського "котиком" і "красунчиком", цікавиться, як він "після вчорашнього", а нардеп "Слуги народу" відправляє їй любовні смайлики, поцілунки і сердечка.

Як пише видання, судячи з даних на екрані "Семінський вів переписку з абонентом по імені" Черк Нат Сівер ", фото і номер телефону збігаються з даними телефону Катерини Демченко. Дівчина з таким ім'ям значиться в списку помічників нардепа у Верховній Раді".

Минулої осені партія "Слуга народу" висунула Катерину Демченко кандидатом на місцевих виборах в Чернігові, який і представляє у Верховній Раді Семінський.

Олег Семінський є фігурантом кримінальної справи про його викрадення, яку він використовує з метою отримання частки в найбільшій газодобувної компанії України "Нафтогазвидобування" вартістю 150 млн дол.

Також Семінський відомий заявою про те, що був готовий купити мандат нардепа будь-якої політичної сили за 7 млн доларів.