RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Експерт анонсував санкції РНБО проти нардепа Холодова через контрабанду сигарет

На засіданні РНБО розгляне введення санкцій проти нардепа від "Слуги народу", заступника голови податкового комітету ВРУ Андрія Холодова, через контрабанду сигарет.

Про це повідомив політичний експерт Віктор Таран, пише УНІАН.

За його інформацією, "слуги" вирішили "продемонструвати суспільству, що готові боротися зі своїми, і розглядають на роль "жертви" кандидатуру Холодова".

Раніше журналісти "Схем" звинувачували його в причетності до тютюнового бізнесу і називали кумом дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.

"На перший погляд, в світлі того, що РНБО продовжить розглядати справи контрабандистів, кандидатура Холодова не дивує", - пише Віктор Таран.

Політолог повідомив, що "через мережу тютюнових кіосків Холодова Т-кіоск реалізують сигарети скандальної тютюнової фабрики з Жовтих вод United Tabacco з підробленими акцизними марками".

"Правоохоронні органи давно підозрюють фабрику в контрабанді сигарет в Російську Федерацію через фірми-прокладки в ОАЕ та Іраку, а Холодова називають одним з сьогоднішніх власників "United Tabacco" з часткою в 20%. Запасаємося поп-корном і поспостерігаємо, чи вистачить у влади політичної волі накласти санкції на члена своєї ж партії", - пише Віктор Таран.