RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Степанов врятував стоматологію нардепа Дмитрієвої від скандалу - ЗМІ

Нардеп Оксана Дмитрієва вербує для міністра Степанова депутатів від "Слуги народу".

Про це з посиланням на свої джерела пише видання "Вести".

Як пише видання, Степанов "відмовляється йти у відставку, бо встиг домовитися з декількома групами депутатів у "Слузі народу".

"Вербує депутатів член медичного комітету ВРУ Оксана Дмитрієва. Увесь квітень вона займалася тим, що запрошувала нардепів на зустріч з міністром, з'ясовувала "хотілки" колег. Дмитрієва служить Степанову з кількох причин. Міністр фактично зробив її "смотрящей" за напрямом трансплантології, де зараз створюється високоприбутковий тіньовий бізнес з торгівлі органами", - пише ЗМІ.

Також наводиться історія, яка пов'язує міністра і Дмитрієву: "Ставши депутатом, Дмитрієва переписала стоматологічну клініку STATUS DENTAL STUDIO на свого помічника Гладуша і вказує його в декларації як роботодавця, який платить їй зарплату. В кінці минулого року в стоматологічній клініці Дмитрієвої дружині великого бізнесмена занесли інфекцію. На наступний день після установки імпланта жінці так роздуло ясна, що чоловікові довелося залучати щелепно-лицьових хірургів і кращих інфекціоністів. Проблему вирішили, але бізнесмен пообіцяв засудити Дмитрієву і знищити її в ЗМІ".

За словами джерела, Степанов на прохання Дмитрієвої "умовив бізнесмена піти на мирову, але депутат з тих пір "на гачку у міністра".

"Вона тепер відпрацьовує чималий борг, вербуючи колег і публічно агітуючи не знімати Степанова. За нашою інформацією, більшість контактів Степанова з нардепами зафіксовано НАБУ. Спроба демаршу сьогодні на засіданні фракції "Слуг народу" буде дорого коштувати учасникам змови. Самій Дмитрієвій також варто готуватися до неприємностей. Силовики почали відпрацювання її клініки і її схематоз в напрямку трансплантології", - резюмує ЗМІ.