RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Скандальний нардеп розповів, як копи возили його до нарколога

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар заявив, що патрульні звинуватили його в перебуванні в стані наркотичного сп'яніння через те, що він відмовився дати хабар.

Про це парламентарій написав у Facebook.

"Учора, 3 липня, мене зупинили патрульні поліцейські у зв'язку з тим, що на задньому номері автомобіля не працювала лампочка, яка відсвітлює автомобільні номери. Патрульні не представились і одразу почали хамити", - йдеться в повідомленні.

За словами Брагаря, правоохоронці кілька разів вимикали камеру і натякали на хабар, а після його категоричної відмови звинуватили народного обранця в тому, що він знаходиться в стані наркотичного сп'яніння.

Фото: Євгеній Брагар

Потім нардепа доставили до лікаря-нарколога, який одразу заявив, що Брагар тверезий, але на вимогу патрульних провів експертизу. Результати дослідження будуть готові через 7 днів.

"Про те, що я народний депутат України, представники поліції дізналися тільки у клініці, розташованій на вулиці Петра Запорожця, 20", - написав нардеп.

Також він повідомив, що зробив "паралельний незалежний тест", який виявився негативним.

Департамент патрульної поліції України у відповідь на звинувачення нардепа повідомив, що перевірить законність дій правоохоронців під час зупинки його авто.

Раніше ми писали, що нардеп від "Слуги народу" Юрій Камельчук після скандалу вибачився за порушення правил дорожнього руху його дружиною в Києві та пообіцяв пройти приватний курс ПДР.