RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Зачистку ЗМІ від матеріалів про Трухіна замовив Арістов, щоб дискредитувати колегу - політолог

Зачистку ЗМІ від матеріалів про нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна замовив нардеп від цієї ж партії Юрій Арістов, щоб дискредитувати свого колегу.

Про це пише у Facebook політолог Олексій Голобуцький, пише "Хвиля".

"Поінформовані джерела повідомляють, що Арістову, який є головою бюджетного комітету, дуже не подобається зростаючий вплив Трухіна, який призначений його заступником. Він, мовляв, заважає керівнику вертіти комітетом так, як йому заманеться, протягуючи через нього рішення у своїх особистих інтересах. І тому Арістов готовий був використовувати будь-який інфопривід, щоб роздмухати навколо свого заступника скандал. Такий привід підкинули ЗМІ, які повідомили про ДТП за участю Трухіна - той на в'їзді до Києва з Бориспільської траси 23 серпня врізався в автомобіль голови комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, який протаранив ще одну машину", - розповів Голобуцький.

За його словами, спочатку голова бюджетного комітету постарався зробити так, щоб цю новину опублікувала максимальна кількість новинних сайтів.

Юрій АрістовФото: УНІАН

"Але цього йому здалося замало, і для більшого розголосу він сам же замовив кампанію з видалення матеріалів. Очевидно, журналісти та громадськість, не побачивши тут тонкої гри, підняли шум і звинуватили Трухіна у знятті матеріалів", - констатував Голобуцький.

Таким чином, упевнений політичний експерт, провокація Арістова вдалася: він успішно підставив свого заступника, затаврувавши його вже не просто "винуватцем ДТП", а й "борцем зі свободою слова".