RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Зеленський серйозно посилив свій кортеж після нападу на Шефіра: відео

Після замаху на першого помічника президента України Сергія Шефіра український лідер Володимир Зеленський посилив свою охорону. Також поліція з 25 вересня переходить на посилений режим роботи.

Про це повідомляє "Українська правда".

Так, Зеленський оновив свій кортеж за допомогою сирен і мигалок, збільшив кількість машин, вони всі їдуть на великій швидкості. Такі поновлення помітили на Обухівській трасі, де кортеж мчав у бік державних дач близько дев'ятої години вечора.

Крім того, в розпорядження "Української правди" потрапив документ, в якому глава Нацполіції Ігор Клименко вказує з 25 вересня по 8 жовтня перевести особовий склад кримінальної поліції і слідчих підрозділів на посилений режим роботи. Причина - "загострення криміногенної обстановки на території держави, пов'язаної з вчиненням тяжких кримінальних злочинів, в тому числі із застосуванням вогнепальної зброї, і які викликали в суспільстві великий резонанс".

Як вказується, метою такого посилення є проведення профілактичних заходів для стабілізації відповідної ситуації.

Указ свідчить про те, що правоохоронці починають працювати понаднормово.

Фото: УП

Нагадаємо, перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін повідомив, що Федеральне бюро розслідувань США запропонувало співпрацювати зі слідчими України в розслідуванні замаху на першого помічника українського президента Сергія Шефіра.