RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Зеленський у Буковелі катається на лижах та робить селфі з туристами: фото

Президент України Володимир Зеленський, який у Карпатах оселився в готелі, що належить олігарху Ігорю Коломойському, продовжує відпочивати у Буковелі та фотографуватися з відпочиваючими.

Фотографії з президентом виклали користувачі у соціальних мережах.

"Красень наш, як добре що Ви відпочиваєте, це така рідкість, відпочиньте добре", - підписала так фото у дописі у Facebook одна з користувачок.

Фото: facebook.com/Леля Ульмейкіна

Головний редактор "Цензор.Нет" Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook також висловився з приводу відпочинку Зеленського у Буковелі, загостривши увагу на компанії глави країни.

"Президент Володимир Зеленський записав привітання до Нового року у колі людей, які користуються авторитетом в українському суспільстві. А от у Буковелі Зеленський перебуває у колі людей, яких він за новорічний стіл поруч із собою посадити не наважився, бо деякі з них пов'язані з Москвою, а не із захистом України", - сказав Бутусов.

Фото: facebook.com/butusov.yuriy

Він також виклав фото із відпочинку президента від читачів за 5 січня. На ньому український лідер сидить за столом з головою офісу президента України Андрієм Єрмаком, а навпроти нього, імовірно, сидить "голова комітету з розвідки при президентові, співавтор Харківських угод зі здачі Криму Росії" Руслан Демченко. Користувачі помітили дужку окулярів на фотографії.

"Демченко є головною сполучною ланкою між Зеленським, Єрмаком та адміністрацією Путіна, оскільки користується повною довірою Кремля" , - уточнив Бутусов.

Фото: facebook.com/Леля Ульмейкіна

Фото: facebook.com/Леля Ульмейкіна

Фото: facebook.com/Леля Ульмейкіна

Фото: facebook.com/Леля Ульмейкіна

Також читайте матеріал "Апострофа": В одному будинку з Коломойським: чому Зеленський провалює деолігаризацію