RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Вторгнення може відбутися кожного дня, але найгірше те, що Україна до нього не готується - Максим Жорін

Загрозу вторгнення РФ до України оцінили усі закордонні партнери, але українська влада цілком байдужа і не сприймає усі ці сигнали.

Про це в ефірі "4 каналу" повідомив керівник Центрального Штабу партії "Національний Корпус" Максим Жорін.

"Йде рахунок на дні, або на тижні, це може відбутися кожного дня, але найгірше те, що Україна до цього не готується. Є величезна кількість сигналів, і ми бачимо абсолютно неадекватну риторику нашої сьогоднішньої влади з розмовами про примирення, зустріч з Путіним. Тільки питання у тому, що це примирення сьогодні нікому не потрібне. І про нього мріє, здається, виключно лише Зеленський. РФ же готує виводити сім’ї дипломатів з території України", - заявив політик.

Керівник штабу Нацкорпусу також прокоментував направлення в Україну групи канадського спецназу : "Той факт, що сюди перекинули спецназ Канади, насправді говорить не про те, що Канада збирається проводити якісь спецоперації у нас. Єдине для чого він тут знаходиться, це організація евакуації своїх громадян", - запевняє Максим Жорін.

Нагадаємо, сьогодні до Києва прибув держсекретар США Ентоні Блінкен. Він планує зустрітися з президентом Володимиром Зеленським та головою МЗС Дмитром Кулебою для обговорення російської агресії проти України і можливі відповіді Вашингтону та Заходу на неї.