RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Суркіса почали показувати в єдиному телемарафоні за вказівкою Офісу президента - Юрій Бутусов

Окрім того, що представники проросійської ОПЗЖ Нестор Шуфрич та Григорій Суркіс, стали членами Національного олімпійського комітету, останнього почали піарити у вигляді "волонтера" на єдиному телемарафоні.

Відбулося це за вказівкою Банкової, пише у Facebook головний редактор "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

"Ось обличчя олімпійського спорту в Україні на найближчі чотири роки. Членами Національного олімпійського комітету призначені народні депутати ОПЗЖ Нестор Шуфрич та Григорій Суркіс. Як це пояснити? Слуги народу віддали ОПЗЖ керівництво українським спортом…", - пише журналіст.

Він нагадав, що Шуфрич перед війною виступав з прокремлівськими наративами, що "українські воїни провокують росіян на фронті, а РФ нападати не збирається".

Своєю чергою народний депутат Суркіс вивіз у лютому двох військовозобов'язаних онуків у порушення указу президента за кордон, і ДБР порушило справу, але про покарання для прикордонників, які випустили цих осіб за кордон, нічого не відомо.

"Суркіс багато років дружить з Зеленським та фінансує 95-й квартал, Зеленський кожного року виступав у нього на днях народження, і тому кримінальну справу відклали подалі, а Суркіса почали за вказівкою ОП показують у телемарафоні як видатного волонтера, щоб хоч якось виправдати, чому він теж стає членом НОК. Онуків врятував від захисту України, і буде тепер теж стояти і співати гімн під прапором, оскільки влада його поставила вище закону, вище оцих простих маленьких українців, які мають воювати, щоб Суркіс отримав статус члена олімпійського комітету" - написав Бутусов.

Він додав, що ГПУ, СБУ, МВС та ДБР "не загрожують ОПЗЖ": "…крім Рабиновича жоден з депутатів ОПЗЖ не позбавлений громадянства та статусу народного депутата. Зеленський не бачить у них ознак корупції та державної зради, тому найближчі чотири роки Національний комітет України будуть очолювати ось такі керівники", - зазначив журналіст.

На той факт, що соратник Медведчука Суркіс перетворився у "волонтера" і потрапив у сюжети державного телебачення звернув увагу журналіст Михайло Ткач, який викрив проживання Суркісів у найдорожчих апартаментах узбережжя Монако.

"Фонд "Повернись… з Монако" розпочинає свою роботу. Скоро на всіх екранах країни. Точніше вже на всіх", - написав він у Facebook.

Як повідомляла УП, на початку війни Суркіси вивезли із собою незадекларовані 17,6 млн дол.