RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Позбавлення громадянства Медведчука та інших: чи чекати рішень щодо агента РФ Портнова

Президент України Володимир Зеленський своїм указом позбавив громадянства кума Путіна Медведчука, а також Рената Кузьміна, Тараса Козака та Андрія Деркача.

Наступним може бути пов'язаний з ними екскерівник Адміністрації Януковича і агент російських спецслужб "Казбек" Андрій Портнов.

Редакція "Апострофу" у розслідуванні розповідала про роль та дії Портнова у підготовці повномасштабного російського вторгнення.

Звертає на себе увагу також можливий зв’язок Портнова з Андрієм Деркачем. Зокрема, такий висновок можна зробити з публікацій Портнова у його телеграм-каналі

Важливим тут є те, що під санкції США потрапив саме Портнов.

А відповідно до інформації та логіці з його ж допису в телеграм-каналі, як видно зі скрінів, причиною цього може бути якраз матеріальна або інша підтримка Деркача, яку вочевидь і здійснював Портнов. Отже, є підстави вважати, що Портнов, може бути пов’язаним з цими особами, яких позбавили громадянства.

Однак, виникає питання, чому поки не позбавлений громадянства Портнов, який готував повномасштабне вторгнення, а потім втік з України.