RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Реакція Ради на скандал з нардепом Бабаком: "слуги" кидають слухавку, в "Голосі" вимагають реакції

Днями в мережі були опубліковані відео кадри з нагрудних камер поліцейських, на яких особа схожа на депутата Сергія Бабака очевидно перебуває під дією наркотичних речовин.

Про це заявив екснардеп Ігор Мосійчук, згодом це підтвердив нардеп Олексій Гончаренко.

В парламенті "слуги" не стали коментувати інцидент, а представниця "Голосу" Інна Совсун закликала президентську більшість до відповідної реакції. За її словами, "слуги" мають належно відреагувати на відео.

"Чекаємо на офіційну інформацію. Треба з них (зі слуг) вибивати коментар", - сказала вона.

Совсун додала, що в особистому спілкуванні закликала колег до коментарів з цього питання, але відповіді від "слуг народу" досі немає.

Від "Слуги народу" скандальний інцидент прокоментувала Мар'яна Безугла. Вона зауважила, що бачила відео вірогідно з Бабаком у ЗМІ, але з цього приводу їй не відомо, щоб готувалася якась реакція партії. Сама Безугла реагувати на неадекватну поведінку вірогідно свого колеги часу не має: "Не знаю щодо цього випадку. В ЗМІ побачила. Мені б зі своїм напрямком розібратися".

Нардеп Роман Грищук, який є колегою Бабака по освітньому комітету, почувши питання, кинув слухавку.

Як повідомив Ігор Мосійчук, поліцейські зафільмували голову освітнього комітету Сергія Бабака у стані наркотичного сп'яніння.

"Голова комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій - Сергій Бабак "Слуга народу" був зупинений на блокпосту в неадекватному стані і доставлений в психоневрологічний диспансер. Подія зафіксована співробітниками патрульної служби Нацполіції на нагрудні камери. Народний обранець в приймальні медичного закладу, прив'язаний до медичних нош і явно перебуває під впливом наркотичних речовин та навряд чи взагалі усвідомлює свої дії", - уточнював Мосійчук.