RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

У Києві на відео потрапив скандальний інцидент під судом по першому заступнику голови "Нафтогазу"

У будівлі Солом'янського райсуду в місті Києві після оголошення запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою першому заступнику голови правління НАК "Нафтогаз України", голові наглядової ради Одеського припортового заводу (ОПЗ) Сергію Переломі відбулася словесна перепалка між народними депутатами і прокурорами.

Перелому було взято під варту терміном на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн грн, передає "Інтерфакс-Україна", що викликало невдоволення у деяких народних депутатів від фракції "Народний фронт", в тому числі у Миколи Княжицького та Євгена Дейдея.

Нардепи почали висловлювати своє невдоволення рішенням суду і позицією Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Деякі з них під схвальні і підбадьорливі вигуки групи прихильників Переломи, які також прибули на засідання суду, перейшли на крик і образи з використанням нецензурної лексики в адресу представників прокуратури.

В результаті між сторонами виникла суперечка на підвищених тонах, але незабаром ситуація нормалізувалася, оскільки прокурори реагували на коментарі нардепів стримано.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Перелома та заступник директора ОПЗ Микола Щурик були затримані у справі про розтрату коштів підприємства.