RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Суд у справі Насірова: з'явилися нові подробиці щодо його затримання

На засіданні Солом'янського районного суду Києва 5 березня не змогли обрати запобіжний захід для Романа Насірова, відстороненого раніше від посади голови Державної фіскальної служби.

Клопотання адвокатів Насірова про відвід судді Олександра Бобровника, який проводив засідання, буде розглянуто лише 6 березня, сказала прес-секретар Солом'янського райсуду Яна Квітченко.

"У нас є рішення зборів суддів, яким ми встановили, що чергування у нас виключно в суботу. Розумієте, щоб суддя Бобровник почав розглядати рішення по суті, необхідно, щоб було розглянуто заяву про відвід. Щоб було розглянуто заяву про відвід, потрібно визначити суддю, який уповноважений розглядати цю заяву. Оскільки збори суддів вирішили, що чергування виключно в суботу. Тому заяву про відвід судді Бобровника завтра буде передано до канцелярії суду і розподілено", - сказала вона.

Але на питання, чому їх викликали, вони відповідають: "Не знаємо". До кого їх викликали, вони нібито теж не знають.

Нагадаємо, сьогодні ввечері закінчується 72 години з моменту затримання Насірова. Його адвокат Олександр Лисак допускає, що після 23:00, коли закінчиться термін затримання, Насіров буде затриманий повторно, вже по новій справі.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з постановою лікарів, Насіров не потребує невідкладної медичної допомоги.

За матеріалами "ЛБ"