RU  UA  EN

Середа, 19 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 червня

Всі новини

Холодницький повідомив про нові докази проти Насірова

Державне обвинувачення надасть Солом'янському районному суду Києва документи, які суттєво посилять позицію прокуратури у обвинуваченні відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України (САП) Назар Холодницький, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми отримали деякі відомості, прокурор їх долучить і нехай суд приймає рішення щодо обрання того чи іншого запобіжного заходу. Ці документи у черговий раз переконують в тому, що потрібно розставити всі крапки над "i", патріотами якої країни ми є", - заявив Холодницький біля будівлі суду.

За його словами, ці документи тільки-но надійшли, і вони мають посилити позицію звинувачення в питанні про утримання Насірова під вартою.

Холодницький підкреслив, що при обранні запобіжного заходу суд не дає оцінку доказів у справі, а тільки розглядає ризики, щоб підозрюваний не зміг своїми діями знищити докази або якимось іншим способом вплинути на розслідування справи.

Глава САП також нагадав, що неодноразово підозрювані, які обіцяли не залишати територію України і співпрацювати зі слідством, не стримували слово.

"Вони всі не готові бігти до певних часових рамок. Тому зараз нам важливо, щоб суд вислухав обставини, які ми викладемо, щоб суд почув нашу думку з приводу клопотання", - підсумував Холодницький.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про "замінування" будівлі Солом'янського райсуду, де розглядається справа Насірова. Після огляду суду саперами засідання поновилося.