RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Суд ухвалив нове рішення щодо арешту Єфремова

Старобільський районний суд Луганської області ухвалив рішення про продовження арешту колишнього голови фракції Партії Регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова до 20 листопада 2017 року.

Про це повідомило Радіо Свобода, цитуючи головуючого суддю Олександра Пелиха.

"Суд вважає за необхідне продовжити термін утримання під вартою Єфремова на 60 днів, а саме до 20 листопада 2017 року включно", - оголосив рішення суду він.

Крім того, суддя додав, що стосовно осіб, які підозрюються або обвинувачуються за деякими з інкримінованих Єфремову статей, не може бути застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, особистої поруки, домашнього арешту або застави.

30 липня 2016 року Генеральна прокуратура України затримала Олександра Єфремова за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України і заволодінні майном держпідприємства «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем.

Раніше екс-заступник глави Державної прикордонної служби України Павло Шишолін повідомив в коментарі "Апострофу" про те, що Єфремов всіляко блокував облаштування кордону між Росією і Україною.