RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Суд прийняв неймовірне рішення по топ-чиновнику, якого з пафосом затримали на засіданні Кабміну

Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського, який був арештований прямо на засіданні Кабміну в 2015 році.

Про рішення суду повідомив адвокат екс-чиновника Володимир Єніч, пише LB.ua.

За його словами, суд задовольнив позов захисту Бочковського і скасував рішення Кабміну про його звільнення від 25 березня 2015 року.

На даний інцидент звернув увагу журналіст Михайло Ткач.

"Таких випадків багато. Ніхто не йде у відставку після подібних "провалів". Ніхто не відповідає за беззаконня. Ніхто. Замість Антикорупційного суду на порядку денному - церква. Так що вас більше шокує: сьогоднішні рейтинги або такі випадки як з Бочковським?", - пише він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", 25 березня 2015 року керівництво ДСНС Сергій Бочковський і Василь Стоєцький були затримані на засіданні Кабінету міністрів і вивезені з території будівлі уряду для проведення слідчих дій.

У той же день за рішенням Кабміну обидва чиновники були звільнені.

Також Бочковському було оголошено про підозру в рамках кримінального провадження про створення корупційної схеми, що здійснювалася в рамках держзакупівель в ДСНС.