RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Мережа в гніві: Путін знову посадив свого головного ворога в Росії

Тверський суд Москви визнав опозиційного політика Олексія Навального винним у повторному порушенні проведення мітингу в січні 2018 року в центрі столиці РФ і виніс йому покарання у вигляді 30 діб адміністративного арешту.

Про це повідомляє ТАСС.

Представники захисту Навального вже заявили, що оскаржать адміністративний арешт.

У мережі прокотилася хвиля гніву через черговий арешт Навального.

"Як Путлер і його злодії бояться Навального! Ну нічого. Поки ви сидите в їх сізо, в Америці заморозять ще пару їх мільярдів. Успіхів вам і міцного здоров'я!", "Головне за час відбування не познайомиться з іншим пітоном", "Які ж вони передбачувані тварі! "," Це дивовижно. Як тільки затримали Олексія Навального, все відразу здогадалися, що буде суд, яким буде цей суд, і що будуть ось ці 30 днів ... "," Альоша потрібно було з відпустки не повертатися, навіщо долю провокувати, могли і шльопнути ненароком", - пишуть користувачі в соціальних мережах

Нагадаємо, що після неузгодженою січневої акції на Навального було складено протокол про адміністративне правопорушення. У лютому Тверський районний суд двічі відмовився розглядати цю справу і повернув його в поліцію для усунення порушень, допущених при складанні матеріалів. Санкція цієї статті передбачає адміністративний штраф від 150 тис. до 300 тис. рублів або адміністративний арешт до 30 діб.

Як повідомляв "Апостроф", у столиці Росії, Москві, опозиційного політика Олексія Навального затримав ОМОН: з відділення поліції, куди після затримання його було доставлено, його забрала карета "швидкої допомоги".