RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії заарештували пособника окупантів в Криму

Басманний суд Москви взяв під варту на два місяці віце-прем'єра анексованого Криму Віталія Нахлупіна, якого в середу, 17 жовтня, затримали в столиці Росії. Його звинувачують в отриманні хабарів в особливо великому розмірі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Задовольнити клопотання слідства про обрання Нахлупіну запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 16 грудня", - оголосила постанову суддя Юлія Сафіна.

У справі про корупцію також проходять екс-заступник міністра транспорту окупованого Криму Валентин Дукорский і колишній перший заступник голови комітету конкурентної політики республіки Ярослав Сливка. Запобіжний захід їм суд поки не обрав. Всім фігурантам пред'явлено звинувачення за ч. 6 ст. 290 (одержання хабара в особливо великому розмірі) КК РФ.

Нагадаємо, що з січня 206 року Нахлупін працював заступником голови Ради міністрів Криму, до цього очолював комітет кримського парламенту з питань економічної, бюджетно-фінансової і податкової політики. Він курирував виконання федеральної цільової програми розвитку Криму.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві затримали важливого "чиновника" з Криму, колишнього глави російської адміністрації анексованою Ялти Андрія Ростенко. Відзначається, що колишнього "мера" Ялти затримали через його можливий зв'язок з висновком землі з санаторію МВС Росії "Бекетово" в Алупці.