RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стала відома подальша доля арештованого сина нардепа

За арештованого сина депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна Максима, який підозрюється в причетності до розкрадання 20 млн доларів кредиту "Ощадбанку", внесли заставу.

Про це йдеться в листі юридичної компанії "EQUITY", передає "Українська правда".

Також заставу внесено за інших чотирьох заарештованих у цій справі.

"26 жовтня 2018, відповідні суми застав уже оплачені. Ми очікуємо, що клієнти компанії вийдуть на свободу вже найближчим часом", - йдеться в листі.

У той же час в листі адвокати заявили, що домоглися зменшення застав 6 своїм підзахисним: керівнику ЗАТ "Креатив", двом працівникам ПАТ "Креатив Груп", колишньому головному бухгалтеру Групи компаній "Креатив", колишньому директору ТОВ "ЗМЖ", колишньому акціонеру групи компаній "Креатив" Максиму Березкіну.

Як вдалося встановити журналістам, мова йде про керівника ЗАТ "Креатив" - Олександра Бойка, двох працівників - Оксану Сікорську та Віталія Пустовіта, колишнього головного бухгалтера Тетяну Слюсаренко, колишнього директора ТОВ "ЗМЖ" Сергія Тимченка.

Раніше заступник голови правління Ощадбанку Ірина Земцова, яку було заарештовано у цій справі, внесла заставу в 7 млн гривень.

Всього у цій справі були заарештовані 10 осіб.

Нагадаємо, Максим Березкін був заарештований Солом'янським районним судом Києва 26 жовтня. В якості застави була встановлена сума в 5 мільйонів гривень.