RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Затятих фанатів Путіна спіткала сумна доля в Криму: фото і відео

В анексованому Росією Криму винесли рішення у справі депутата Алуштинської міськради Павла Степанченка, редактора видання "Твоя Газета" Олексія Назимова і оператора Андрія Облезова, яких звинувачують у вимаганні грошей у місцевого відділення партії "Єдина Росія" "за непублікації наклепів".

Про це повідомляють Крим.Реаліі.

Так, Назимова засудили до 4 років 7 місяців в колонії загального режиму, Степанченка - до 3 років 9 місяців, Облезова - до 3 років умовно і випробувальним терміном 2 роки.

При цьому зараховується строк перебування під вартою з 5 жовтня 2016 року через розрахунку один день за півтора.

Спочатку вирок планували оголосити 15 листопада. Держзвинувачення попросило для Степанченка п'ять років позбавлення волі, для Назимова - шість, а для ще одного фігуранта справи - оператора Андрія Облезова - 4 роки умовно.

Нагадаємо, раніше редактора алуштинського видання "Твоя газета" Олексія Назимова і депутата російської міськради Алушти Павла Степанченка затримали 4 жовтня 2016 року за підозрою в комерційному підкупі і посередництві. За версією слідства, Назимов вимагав гроші у представника алуштинської організації "Єдиної Росії" за нерозголошення відомостей, що ганьблять членів цієї партії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Криму подали на Україну до Європейського суду.