RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

За відомого блогера попросили заставу більшу, ніж за сепаратистів

Суд встановив заставу в 3 млн грн для фігуранта "справи Варченко" Олександра Барабошко, ця сума значно більше встановленої заставу для екс-керівника Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроект) України Владислава Каськіва і сепаратиста Долгова.

Про це повідомила журналістка Тетяна Гончарова в своєму Facebook.

Сума застави для Владислава Каськіва становила 160 000 гривен, а для сепаратиста Костянтина Долгова - 365000 грн.
"Олександр Барабошко цінніше Каськіва і сепаратиста Долгова. До 3 мільйонів гривень або сиди. Якщо Олександр Барабошко суддя Білоцерківець оцінив в 3 млн грн, то Володимир Петров потягне на 9? Він і більше, і частіше посміхається в суді. Засідання, як і по Сані , теж закрите ", - написала вона на своїй сторінці.

Як повідомив журналіст Роман Грищук, Олександр Барабошко залишатиметься під вартою до 29 січня.

Нагадаємо, блогер Олександру Барабошку повідомили про підозру у справі про нібито домаганні заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіціі Олександра Варченко до студентки КПІ Наталії Бурейко. Барабошку інкримінують ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) КК.

Як повідомляли ЗМІ, 7 листопада, в фейсбуці дівчата з'явилася публікація, в якій нібито студентка Наталя Бурейко звинуватила заступника голови департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченко в домаганнях. Пізніше дівчина заявила, що її ввели в оману.

У цій справі затримали політтехнолога Володимира Петрова і його команду. Справою займається Військова прокуратура.