RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Замовний скандал навколо топ-чиновника МВС: з'явилися фото і відео суду над головними фігурантами

У мережі з'явилися фото і відео з залу Печерського суду Києва, де обирають запобіжний захід блогеру Олександру Барабошку (Крус) і політтехнологу Володимиру Петрову.

Прокуратура просить для блогера запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю вийти під заставу в 6,5 млн грн.

За інформацією ТСН, в залі багато молоді, які прийшли підтримати затриманих, також в зал прийшов блогер і телеведучий Олексій Дурнєв.

Як заявив журналістам Петров, він не визнає свою провину за пред'явленими йому звинуваченнями, вважає справу політично мотивованою. Упевнений, що його переслідують за те, що він критикує діяльність антикорупційних органів.

Барабошка і Петрова затримали у справі про секс-скандал зі звинуваченнями студентки Наталії Бурейко на адресу чиновника МВС Олександра Варченка.

Нагадаємо, на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко на адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський спростував звинувачення. Пізніше дівчина зізналася, що за використання її сторінки для публікації звинувачень їй заплатили.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада правоохоронці затримали Петрова і Барабошка. Також в будинках всіх підозрюваних у справі пройшли обшуки. Військова прокуратура також побувала на квартирі ще одного блогера Василя Крутчака, який в даний момент на волі.