RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Суд Одеси відпустив на свободу серійного маніяка-гвалтівника: фото

Приморський суд Одеси відпустив 43-річного Сергія Улокіна, який протягом десяти років ґвалтував і шантажував молодих дівчат, під заставу у 140 тисяч гривень.

Про це повідомляє видання "Акценти".

Як виявилося, чоловік шукав наївних дівчат у соцмережах. "Посередниця" маніяка пропонувала пройти "кастинг" на відбір до модельного агентства, яке згодом мало б принести величезний прибуток.

Жінка попередила, що в шоу бізнесі усе через ліжко і "кастинг" проводить кастинг-директор, дуже зайнята людина, і він може провести проби (за що заплатить 700 доларів).

"Обирав дівчат не надто забезпечених, їх було простіше заманити грошима. Обіцяв по-різному: 300-600 доларів за еротичну зйомку без обличчя, 700-800 доларів за відеозйомку статевого акту, від 1000 доларів за відверте жорстоке зґвалтування", - йдеться у повідомленні.

Вже добре "оброблена" дівчина відправилася на орендовану квартиру в Одесі, де на неї чекав Сергій, звісно, під іншим ім'ям. Кімната була обладнана під порно-студію. Далі чоловік жорстоко ґвалтував дівчат. За розповіддю однієї із постраждалих, дівчині довелося звернутися до лікаря із серйозними травмами статевих органів.

Ні про який гонорар і мови не йшло. Збоченець пояснював, що потрібно узгодити її кандидатуру мало не на найвищому рівні. А гроші віддасть на другому кастингу. Відступати було нікуди, дівчина йшла на другу "співбесіду", яка закінчилася ще страшнішим зґвалтуванням. Але і після цього грошей не отримала.

Коли одеський маніяк Улокін зателефонував утретє і відмовлялася йти на зустріч, то після цього їй заявляли, що, мовляв, фірма понесла великі витрати і, вона повинна заплатити штраф. Інакше всім рідним і друзям відправлять жахливе відео статевих зносин. Такі "штрафи" десятки дівчат змушені були платити йому роками.

Згодом стало відомо, що Улокін більше десяти років займається порноіндустрією з участю багатьох дівчат, багатьох із них через неспроможність платити "данину" чоловік зробив своїми "рабинями". Дівчата змушені були шукати маніякові наступних жертв.

Але найстрашніше одеський маніяк чинив з тими, хто навідріз відмовлявся платити йому або допомагати в незаконній діяльності. Хворий збоченець-шантажист піддавав їх моральному пригніченню, доводячи до відчаю, поширював наклепи і висилав фото. Інколи результат морального "вбивства" ставав непоправним – вже відомо, що кілька дівчат не витримали і покінчили з собою.

Зловити маніяка на гарячому виявилося неймовірно складно. Ловити треба було на "гарячому". Але одеський маніяк Улокін постійно вислизав – всі листування в соціальних мережах вів через VPN, так що визначити його місце знаходження було нереально. Крім того, карти, на які жертви перераховували щомісячну данину, були оформлені на підставних осіб.

Для затримання негідника правоохоронці розробили цілу операцію. Підключили комп'ютерних фахівців і кількох дівчат, "готових" до кастингу. У підсумку одеського маніяка взяли прямо в квартирі. Вилучили все обладнання, зараз намагаються "дістати" компрометуючі відеоматеріали.

Судячи з матеріального достатку, завдяки своїм жертвам Улокін заробляв величезні гроші. Він без проблем купив квартиру, новенький позашляховик, відвідував кращі ресторани міста.

Зараз слідство триває, жертв стає все більше. Правоохоронці роблять все можливе, щоб зібрати залізну доказову базу.

16 грудня одеського маніяка-збоченця Сергія Улокіна випустили під заставу всього 140 тис. грн.

Як повідомляв "Апостроф", 20 листопада у Київській області затримали чоловіка, який знімав порнографічне відео з власними доньками, а також віддавав їх у сексуальну експлуатацію.