RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Добридень, терор: рішення судів по Савченко і Шарію розлютило соцмережі

У мережі бурхливо відреагували на скасування розшуку і заочного арешту відеоблогера Анатолія Шарія та скандальне рішення по нардепу Надії Савченко та Володимиру Рубану.

Своєю думкою з цього приводу українці діляться в соціальних мережах.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва відмовився ініціювати екстрадицію, скасував розшук і заочний арешт відеоблогера Анатолія Шарія, а також повернув його справу на додаткове розслідування в прокуратуру.

Також 16 квітня суд випустив з-під варти підозрювану в організації теракту нардепа Надію Савченко, а також другого фігуранта цієї справи Володимира Рубана. Хоча іще 22 березня 2018 року Верховна Рада підтримала подання генпрокурора Юрія Луценка і дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Надії Савченко.

Як повідомляв "Апостроф", в січні 2019 року голова ГПУ Юрій Луценко заявив, що Надія Савченко дійсно готувала теракти в центрі Києва, а її спільник Володимир Рубан є агентом ФСБ.

Також під час передвиборчого мітингу президента України Петра Порошенка в Києві побили чоловіка, який вигукнув із натовпу питання "чому ви перед собою ставите Шарія?".