RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП у Харкові: з'явилися нові дані по вимогам Зайцевої

Винуватиця смертельної ДТП у Харкові на Сумській, в результаті якої загинуло шестеро осіб, Олена Зайцева, дочитала матеріали справи. Суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Про це написала в Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

"Зайцева дочитала матеріали справи, і суддя взяв до розгляду її апеляційну скаргу. Найближчим часом буде призначено судове засіданя по суті. Прогнозувати коли почнеться апеляційний розгляд важко - суди завантажені. Зараз призначають на осінь і навіть зиму", - йдеться у повідомленні.

Журналіст уточнила, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії - Геннадія Дронова - повернули адвокату для виправлення неточностей.

"А от апеляційну скаргу Дронова залишено без руху. Адвокат має усунути якісь недоліки протягом 15 днів, і суддя знову розгляне скаргу. І лише потім вирішить - чи є привід для апеляційного розгляду", - написала Доцяк.

І цього випливає, що по Зайцевій апеляційний суд точно відбудеться, а ось рішення щодо Дронова доведеться почекати.

Як повідомляв "Апостроф", фігурантка резонансного ДТП в Харкові з шістьма загиблими Олена Зайцева попросила в апеляційному суді змінити вирок на п'ять років позбавлення волі, але з відбуванням терміну умовно.