RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Колишній топ-посадовець із партії Януковича збив на смерть людей під Одесою: фото

Колишній начальник Донецької та Одеської залізниці та екс-регіонал Микола Рогов 2 серпня на Київській трасі в Одеській області збив на смерть двох людей.

Про це повідомляє "Думська".

Автомобіль Mercedes під керуванням Рогова, рухаючись в сторону Одеси, вилетів на зустрічну смугу і узбіччя, де наїхав на продавця кавунів і молоду купувальницю, що вийшла з іншої машини. Після цього він прокотився ще 150 метрів і зупинився в полі.

Обидва постраждалих померли на місці події. Загинула 30-річна мати двох дітей.

Чоловіка привезла до суду швидка допомога: він ще не відійшов від травм, отриманих в аварії. Захист стверджує, що ДТП 71-річний водій влаштував, втративши свідомість за кермом. Нібито він страждає гіпертонією і діабетом.

Підозрюваному інкримінують злочин, передбачений частиною 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Йому "світить" від 5 до 10 років позбавлення волі. Прокуратура вимагала відправити його під варту, але суддя Віктор Чаплицький зупинився на більш гуманному запобіжному заході. Винуватця ДТП відпустили під нічний домашній арешт.

Микола Рогов багато років очолював Донецьку залізницю і деякий час Одеську. У 2010-2014 роках він був депутатом Донецької облради від Партії регіонів.

Як чиновники і їхні діти відкуповуються від в'язниці читайте в матеріалі "Апострофа": Мажори на дорогах: скільки коштує відмазатися від ДТП.