RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Суд виніс скандальний вирок киянці, що заморила до смерті сина: опубліковано відео

Голосіївський районний суд в Києві засудив до 8 років позбавлення волі Владиславу Трохимчук, дитина якої померла від голоду.

Про це повідомляє ТСН.

Жінка заслухала свій вирок через відеозв'язок. Термін її знаходження у СІЗО - майже три роки, також був зарахований в якості покарання з розрахунку один день попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі.

При цьому прокуратура наполягала на довічному ув'язненні жінки, відстоюючи версію навмисного вбивства дитини.

Представниця прокуратури зазначила, що сторона звинувачення залишилася не задоволена вироком і готує апеляцію. Звинувачення наполягатиме на засудженні жінки за статтею умисне вбивство.

"Суд не знайшов підстав вважати її дії навмисним вбивством і призначив покарання за ч. 3 ст. 135 КК України у вигляді 8 років позбавлення волі. При цьому, як зазначив суд у своєму рішенні, значну частину покарання їй буде зараховано як відбуте через перебування в слідчому ізоляторі (за законом Савченко). Готуємо апеляцію на кваліфікацію, і на призначене покарання", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося розслідування щодо жінки, яка замкнула двох маленьких дітей в квартирі, а сама відправилася до коханця на кілька днів.