RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Суд прийняв рішення по одеській топ-чиновниці, яку спіймали на дачі великого хабара

В. о. начальницю ГУ ДПС в Одеській області Наталію Чоботарьову після затримання під час дачі хабара відправили в СІЗО.

Про це повідомляє видання "Думська".

Вищий антикорупційний суд України вже обрав запобіжний захід чиновниці. Жінку відправлять до слідчого ізолятора з можливістю виходу на свободу під заставу 904 тисяч гривень.

"У разі внесення застави на чиновницю покладуть додаткові обов'язки: прибувати на першу вимогу слідчого, прокурора або слідчого судді, які не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця роботи і проживання, здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний засіб контролю", - йдеться в повідомленні.

В даний час все керівництво облуправління податкової служби відсторонено. Обов'язки начальника тимчасово виконує Володимир Астрейко, який в 2015-2019 роках очолював обласне управління Державної фіскальної служби, згодом реорганізованої (її розділили на податкову і митну служби).

Нагадаємо, Чоботарьову підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 ст. 369 КК України - "дача хабара посадовій особі". Неправомірна вигода у розмірі 25 тисяч доларів США була дана за невтручання в злочинну діяльність.

Як повідомляв "Апостроф", на величезному хабарі в Донецькій області раніше затримали працівників Служби безпеки, а в мережі показали їх фото.