RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стало відомо про викрадення в Молдові скандального українського судді

У суботу, 3 квітня 2021 року, стало відомо, що український суддя був викрадений в Молдові. Скандальний суддя Дніпровського районного суду міста Києва Микола Чаус був затриманий в серпні 2016 року за підозрою у хабарництві.

Про це повідомив адвокат Ростислав Кравець на своїй сторінці в Facebook.

Український адвокат Ростислав Кравець зазначив, що про зникнення судді спочатку повідомила дружина Миколи Чауса. За словами адвоката, правоохоронні органи Молдови почали розслідування. Також Ростислав Кравець зазначив, що це повідомлення не є першоквітневим розіграшем, і на нього треба реагувати відповідно, не забуваючи про те, що на кону стоїть життя людини.

Дружина адвоката попросила допомоги у всіх, хто може вплинути на цю ситуацію. Жінка просить, щоб в пошуках її чоловіка допомагали і звичайні громадяни. Ніяких подробиць про те, де і що робив Микола востаннє, а також про те, хто міг його викрасти, жінка не надала. Жінка попросила передати її слова громадськості, щоб всі розуміли, що відбувається.

Як писав "Апостроф" раніше, Державне бюро розслідувань вивчає можливу причетність оточення колишнього президента Петра Порошенка до вивезення з України скандального судді Миколи Чауса, якого підозрюють в корупції.