RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Вбити двох зайців: стало відомо, як Тимошенко збирається насолити Порошенку на День Незалежності

Вже на День незалежності, 24 серпня, команда Юлії Тимошенко готує новий великий форум, присвячений просуванню "Нового курсу", завдяки якому планується "насолити" чинному президенту Петру Порошенку.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

За допомогою цього заходу в штабі Тимошенко розраховують вбити двох зайців: по-перше, перебити інформприводи своїх конкурентів (зокрема, президента Петра Порошенка, який традиційно стане головною медіафігурою на військовому параді, який пройде в цей день в центрі Києва з нагоди свята), по-друге, знову закинути в інформпростір нові меседжі, заготовлені її штабом.

"Ну і позлити, і зіпсувати героїчний образ Порошенка 24-го числа Юля, звичайно ж, теж хоче", - зазначив "Апострофу" один з політтехнологів Тимошенко.

Підготовкою форуму займається окрема підгрупа депутатів.

"Форум зараз готує окрема підгрупа депутатів, такі заходи зазвичай готує Олена Кондратюк (нардеп і дружина гендиректора ICTV Олександра Богуцького, - "Апостроф"). Вона зараз займається і цим форумом", - говорить інше джерело в політсилі.

На форумі будуть присутні вчені здебільшого.

"Це буде вже інший зал, за форматом схоже, але буде присутня в основному наукова еліта", - розповів один з членів штабу.

Детальніше про підготовку Юлії Тимошенко до майбутніх президентських виборів читайте в матеріалі "Апострофа": Момент істини для леді Ю: хто веде Тимошенко в президенти.