RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

ЗМІ розкрили цікаві деталі закритої зустрічі Порошенка з нардепами від БПП

У понеділок, 8 квітня ввечері у Верховній Раді президент Петро Порошенко разом з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом провів закриту зустріч за підсумками першого туру президентських виборів з депутатами парламентської фракції "Блок Петра Порошенка".

Про це повідомляє видання theБабель з посиланням на джерела в політсилі.

Відзначається, що всього на зустрічі були присутні близько 100 депутатів. Президент говорив впевнено і переконував депутатів, що "перемога за нами".

Згідно з твердженнями глави держави, він "поміняв всю комунікаційну стратегію" і "пропрацював помилки".

Також Порошенко анонсував кілька нових указів і законопроектів, головний з яких - проект про імпічмент президента.

Чинний президент також анонсував кілька звільнень високопоставлених чиновників, не називаючи імен і згадав відсторонення від посад глав Херсонської ОДА Андрія Гордєєва і Одеської ОДА Максима Степанова. Голова уряду Гройсман запевнив, що представлення про звільнення зазначених осіб в Кабміні підтримають в найближчі дні.

Депутати поділилися з журналістами допущенням, що протягом тижня звільнений також буде перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України Сергій Семочко.

Як повідомляв "Апостроф", 8 квітня президент України Петро Порошенко звільнив Максима Степанова з посади голови Одеської обласної державної адміністрації. При цьому сам Степанов відмовився залишати свій пост, заявивши, що його звільнення було антиконституційним.