RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Опозиційна платформа - За життя" бачить Бойко кандидатом на пост прем'єр-міністра - нардеп Льовочкін

"Опозиційна платформа - За життя" в ході свого з'їзду погодила кандидатуру на пост прем'єр-міністра від своєї політсили, ним став народний депутат Юрій Бойко.

Про це заявив народний депутат Сергій Льовочкін на Всеукраїнському з'їзді партії, передає прес-служба політсили.

"Ми зібралися на цей з'їзд, щоб ще раз сказати Україні, що об'єдналися заради миру. Об'єдналися заради процвітання України. Об'єдналися заради того, щоб зробити життя людей кращим", - заявив Сергій Льовочкін.

За його словами, незабаром українці обиратимуть новий склад парламенту, і люди сподіваються, що народні депутати, яких оберуть, будуть працювати в їх інтересах.

"Одночасно, вибираючи парламент, Україна вибере новий уряд і нового прем'єр-міністра. Відмінність нашої команди від інших в тому, що у нас є майбутній прем'єр-міністр. Це - Юрій Бойко ... Він знає, що потрібно робити і як потрібно робити. І в цьому його головна перевага перед іншими кандидатами на цю посаду ", - додав політик.

"Я переконаний, що ми здатні сформувати уряд і зробити те, чого від майбутнього парламенту і уряду чекають мільйони наших співгромадян", - сказав Льовочкін.

Народний депутат висловив упевненість, що опозиційна партія отримає підтримку виборців на майбутніх виборах.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаПартійне життя Тема: Выборы
Теги: