RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Пранкер Джокер злив в мережу листування з нардепом-насильником Іванісовим

Пранкер під ніком "Джокер" опублікував чергову переписку з представником провладної фракції "Слуга народу" в парламенті - на цей раз з депутатом Романом Іванісовим, який нібито відбув покарання в колонії за згвалтування.

Скріни переписки з'явилися на каналі "Джокера" в Telegram.

З розмови з Іванісовим пранкер зробив висновок, що депутат має намір залишитися при владі шляхом домовленостей. Сам пранкер в розмовах з народним обранцем представився чиновником Офісу президента України.

"Цей депутат разом з друзями зґвалтував малолітню дівчинку. Згідно вироку суду, він значиться як організатор, тобто виступав паровозом. Отримав всього 3,5 року і був помилуваний президентом Кучмою на прохання його впливового батька. Тепер він обличчя нової влади і не має наміру з неї йти. Він вирішив домовлятися і залишатися при владі. А я вирішив "підбадьорити" цього покидька і поспілкувався з ним годину назад від імені високопоставленого чиновника з ОП", - пише "Джокер".

У листуванні Іванісов зазначає, що "підключив мега-експертів", щоб відбілити свою репутацію і готовий дати пояснення в Офісі президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що вважає пранкера "Джокера" своїм другом, який допомагає "очистити від поганих людей" президентську партію.