RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Тернополі розгорівся скандал навколо матері, яка залишила дітей на голодну смерть: опубліковано відео

У Тернополі жінка залишила двох дітей зачиненими в квартирі більше ніж на добу. В цей час вона святкувала Великдень з друзями.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

На другий день без дорослих 4-річний хлопчик та його 9-річна сестра вийшли на балкон і стали просити про допомогу оточуючих. Випадковий перехожий викликав поліцію і рятувальників.

Дітей з балкону 5 поверху рятували за допомогою пожежної машини. Спасителям вони поскаржилися на голод. Через те, що мати не вдалося знайти відразу, їх відвезли до притулку. Пізніше жінка сама звернулася в поліцію.

Журналістам вона розповіла, що випила вино з подругою і святкування затягнулося. Вона сподівалася, що за дітьми догляне її батько. Виправдовується, що вона мати-одиначка і хоче влаштувати особисте життя. У свою чергу дід покинутих дітей заявив, що не знав про плани дочки піти надовго і спокійно поїхав у село.

Сусіди характеризують жінку як матір, у якої діти завжди нагодовані й доглянуті, але останнім часом вона стала випивати і водити додому компанії.

Кілька днів побудуть діти в соціальному центрі, де спеціальна комісія буде приймати рішення, чи варто повертати їх у сім'ю. Поліцейські попередили жінку про адміністративну відповідальність.

Як повідомляв "Апостроф", в Черкаській області мати залишила трьох дітей (семи, трьох і двох років) одних у квартирі без їжі, нібито вийшовши в магазин за хлібом, але пропала на два дні.