RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Між ГПУ і НАБУ розгорається скандал через затримання великого хабарника

Прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила про затримання в Сумській області співробітника НАБУ і його спільника на отриманні великого хабара. У НАБУ дану інформацію спростували.

Про затримання хабарника Лариса Сарган написала на своїй особистій сторінці Facebook.

Відзначається, що нібито "співробітник НАБУ" вимагав від власниці торгової марки та мережі магазинів за припинення стосовно неї кримінальної переслідування і закриття кримінального провадження 300 тисяч доларів.

"Надалі на прохання підприємниці в одному з київських ресторанів правоохоронець погодився зменшити вдвічі суму неправомірної вигоди. На отримання цієї суми – 150 тисяч доларів – співробітник НАБУ і його спільник були сьогодні затримані працівниками прокуратури Сумської області та СБУ", - йдеться в повідомленні.

Однак НАБУ спростувало цю інформацію, розмістивши відповідне повідомлення в Facebook.

"Жодного з діючих працівників Національного антикорупційного бюро поки що не затримано. Інформація, поширена прес-секретарем пана Луценка, є помилковою", - йдеться в повідомленні.

Раніше між ГПУ і НАБУ вже виникав конфлікт через виявлення посту спостереження з боку Національного антикорупційного бюро.