RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Опальний ватажок ДНР порівняв "республіку" з неповноцінною дитиною: у мережі сміються

Один з колишніх ватажків бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський порівняв так звану "республіку" з неповноцінною дитиною.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський.

Відповідаючи на заяву колишнього глави "ЦВК ДНР" Романа Лягіна про те, що Росія зрадила незаконні збройні формування Донбасу Ходаковський зазначив, що бойовиків спочатку попереджали про те, що РФ не збирається приєднувати до себе Донбас.

"Хто зачав, виносив і народив дитину, навіть неповноцінну — ніколи, якщо він нормальна людина, не стане голосити про те, що ж я наробив і як я про це шкодую. Я іноді бачу, як нормальні батьки носяться з дітьми, наприклад, з ДЦП: ростять їх, намагаються виховувати, намагаються, щоб ставлення до них як до повноцінних — я схиляюся перед такими людьми. Та для цих батьків взагалі не існує поняття "повноцінний"! Вони хотіли породити життя — вони її породили, і несуть за неї відповідальність, навіть якщо це життя увійшла у світ не з їх вини не такою, якою вони хотіли. Будемо ростити і виховувати свою дитину, або підкинемо під двері пологового будинку?", - також заявив Ходаковський.

На визнання бойовика користувачі мережі відреагували насмішками.

"Можна заперечити так: що неповноцінною дитиною, щоб з неї щось вийшло, займаються фахівці))) А у таких дебілів-батьків, вона так і залишиться на все життя неповноцінним. А фахівців, як я розумію, там немає.. І мізків там немає, щоб це усвідомити", "Так, результат зґвалтування. Раіся використала Донбас і народилося диво по імені новоросія", "Зайва хромосома і тут дала про себе знати.))", "Як говорив колись мій командир на флоті про недбайливих матросів-був зроблений по п'яному ділу. Печалька в тому, що розгрібати з цією неповноцінною дитиною в кінцевому підсумку доведеться нам і за наш рахунок", "Які батьки-така і дитина))))", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", організатор "референдуму" на Донбасі різко розкритикував РФ.