RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Маріуполі затримали співробітницю "поліції ДНР": опубліковано відео

У Маріуполі на блокпосту поліція Донецької області затримала співробітницю "поліції ДНР".

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

29-річна працівниця правоохоронної структури фейкової республіки прямувала з Донецька до Маріуполя у справах і була виявлена під час перевірки документів на стоп-контроль.

"Мешканка окупованого Донецька була зупинена на блокпості в Маріуполі під час перевірки по базах МВС. У 2014 році жінка працювала в Донецькому міську правлінні "поліції ДНР" і після проходження випробувального терміну повинна була очолити один з підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, затримана є колишнім співробітником міліції України, де пропрацювала 5 років і була звільнена в лютому 2014 роки за прогули.

Порушено кримінальну виробництво з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 5 серпня Служба безпеки України (СБУ) затримала інформатора терористів ДНР, який збирав і передавав бойовикам розвіддані про місця дислокації і пересування сил АТО.