RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Бойовики з мінометів відкривали вогонь по позиціях ВСУ на Донбасі: зведення АТО

Незаконні збройні формування продовжують активно обстрілювати позиції українських солдатів на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Основна активність бойовиків знову припала на Донецьке напрямок. Так, ввечері і вночі бойовики з великокаліберних кулеметів і гранатометів обстріляли позиції сил АТО в районі Авдіївської промзони.

"Близько 19 години противник випустив 6 мін калібру 82 міліметри по захисникам Верхньоторецькому. Крім того, озброєння БМП і кулемети бойовики застосовували неподалік Луганського. Вночі стрілецьку зброю ворога працювала неподалік Кам'янки", - йдеться в повідомленні.

У штабі відзначають, на Луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише близько 18 годин окупанти обстріляли з кулемета опорний пункт недалеко від Новоалександровки.

Всього за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Збройні Сили України 13 раз оперативно і жорстко відповідали ворогові. В результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в зоні АТО проведена перевірка інформації про затримання російськими прикордонниками українського громадянина, який нібито намагався перейти кордон на Луганському напрямку і представився як військовослужбовець Збройних Сил України.